Hoe word ik docent?

Wat goed dat je de opleiding tot HypnoBirthing Docent overweegt! Er is inderdaad niets mooiers dan (aanstaande) ouders het vertrouwen te kunnen geven om op een kalme, ontspannen manier hun baby te ontmoeten. Na het voltooien van deze training mag je jezelf met trots een HypnoBirthing® Childbirth Educator (HBCE) noemen. Je komt terecht in een groep van toegewijde docenten die in ruim 45 landen over de hele wereld de boodschap brengen dat geboorte natuurlijk, normaal en gezond is.

“My dream is that every woman, everywhere, will know the joy of a truly safe, comfortable and satisfying birthing.” -Marie Mongan –

Deze droom van Marie (Mickey) Mongan inspireerde haar om alweer ruim 25 jaar geleden het HypnoBirthing programma te ontwikkelen en een wereldwijd netwerk op te zetten van docenten. Het doel is om (aanstaande) ouders het vertrouwen te kunnen geven om op een kalme, ontspannen manier hun baby te ontmoeten.

Weet wel (en bekijk onze kaart met collega’s eens goed) dat er regio’s zijn waar al meerdere collega’s aan het werk zijn, dus hoe zeker ben je er dan van dat jij ook langere tijd cursussen vol krijgt. Dat zou misschien jammer zijn van je investering. Maar is er in jouw regio nog (vrijwel) niemand, kijk dan zeker op deze link.