Yvonne van Strien

HypnoBirthing® Docent

Ik ben Yvonne en samen met mijn partner hebben we een heerlijk vrolijke dochter genaamd Luna. Onze dochter is met behulp van HypnoBirthing geboren. Zo is mijn passie en tevens missie ontstaan:

Geboorte van Luna.jpg“Ik wil zo veel mogelijk aanstaande ouders kennis laten maken met de waardevolle HypnoBirthing methode”

HypnoBirthing The Mongan Method is niet alleen een investering voor een liefdevolle geboorte, maar een investering voor de rest van je leven. Je kunt de technieken altijd blijven inzetten.

Toen er in februari 2018 een positieve zwangerschapstest kwam, wisten mijn partner en ik gelijk dat we ons kindje een mooie en liefdevolle geboorte wilde geven. Niet alleen voor haar, maar ook voor ons zelf. Hoe fijn is het wanneer je als kersverse ouders een goede start maakt.

De geboorte van Luna is precies verlopen zoals ik me al die tijd had voorgesteld. Ik was me er bewust van dat het anders had kunnen lopen, maar dan nog had ik er vertrouwen in dat ik de controle zou kunnen behouden. Dit gun ik elke vrouw, haar partner en baby.

Laten we voor mooie geboorteverhalen gaan, zodat we deze geboorteverhalen van generatie op generatie door kunnen blijven geven.

Veel liefs en hopelijk tot snel,

Yvonne

Zwangerschapscursus Breda HypnoBirthing Luna

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.