Veerle Peeters

HypnoBirthing® Docent

Mijn passie voor nieuw leven begon in 1996, na de geboorte van mijn jongste zoon. ik ben toen als vrijwillige borstvoedingsconsulente aan de slag gegaan bij de organisatie Borstvoeding vzw. Maandelijks organiseer ik onder hun vleugels infosessies over borstvoeding. Moeders voorbereiden en informeren tijdens de zwangerschap en begeleiden tijdens hun borstvoedingsperiode biedt me na al die jaren nog heel veel voldoening. Ik krijg al die jaren natuurlijk ook vele verhalen van bevallingen te horen, zowel positieve als negatieve. En daardoor werd mijn interesse rond zwangerschap en natuurlijk bevallen nog meer gewekt.
In 2010 ben ik na een opleiding als doula beginnen werken. Eén van mijn belangrijkste taken als doula is mensen informeren, vrouwen/koppels ondersteunen in hun zoektocht om bewuste keuzes te kunnen maken rond de geboorte van hun kind. De geboorte van je kindje kan je niet overdoen en hoe meer je nadenkt over de ideale bevalling en je wensen, angsten en zorgen bespreekt, hoe bewuster je keuzes kan maken. Als koppel kan je van deze bijzondere gebeurtenis in je leven een positieve ervaring maken.
En laat HypnoBirthing® dat laatste nu heel erg ondersteunen. In oktober 2017 volgde ik een opleiding tot HypnoBirthing®docent. Een ideale kans om koppels samen beter voor te bereiden op de geboorte van hun kindje, ook zonder mijn aanwezigheid als doula. De tools aanreiken zodat ze zelf aan de slag  kunnen gaan  om die laatste twijfels weg te nemen en volop in ontspanning toe te leven naar nieuw leven.  Een voorrecht om hier deel van te mogen uitmaken!
Verder maak ik deel uit van het docententeam van de doula opleiding bij Vlaamse Federatie van Doula’s vzw
Website: www.veerle-peeters.be
Contactgegevens:
Veerle Peeters
Overwegstraat 27,
3910 Pelt (B)
+32 472 46 25 99  +32 11 66 42 76
Hypnobirthing.doula@veerle-peeters.be
Tevens geef ik les  in het Geboorte-informatiecentrum, Diestseweg 120, 2440 Geel

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.