Saskia Kamsteeg-van ’t Veer

HypnoBirthing® Docent

In 2013 ben ik omgeschoold van stewardess naar kraamverzorgende. In beide beroepen staat de zorg voor mensen centraal wat ik erg leuk vind. Na een aantal jaar als kraamverzorgende gewerkt te hebben ben ik in een gespecialiseerd bevallingsteam gaan werken en heb ik dus vele prachtige geboortes mee mogen maken samen met de verloskundige. Zowel thuis als poliklinische bevallingen in het ziekenhuis.

Ik ben sinds 2021 officieel docent HypnoBirthing® en geef ik met veel plezier geboortecursussen aan aanstaande ouders. De combinatie van mijn ervaring als kraamverzorgende en bevallingsassistent, HypnoBirthing docent en coach maken de geboortecursus die ik geef echt uniek en eerlijk.

Toen ik als kraamverzorgende werkte kwam ik regelmatig in gezinnen waar een kindje geboren werd in armoede. Daarom heb ik Stichting MoederZorg opgericht. Stichting MoederZorg steunt moeders die een kindje verwelkomen en niet veel financiële ruimte hebben. Lees er hier meer over.

De prachtige 3-jarige post-HBO opleiding voor professionele communicatie bij Phoenix opleidingen in Utrecht heb ik in het voorjaar van 2022 afgerond. Ik ben geschoold in NLP, TA en Systemisch werk. Bij vrouwencoach.nl coach ik (aanstaande) moeders en ook vrouwen die geen kinderen hebben of waarvan de kinderen al groter zijn.

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.