Sabine Stroeken-Visser

Ik ben Sabine, moeder van 2 jonge kinderen in De Meern. Ik ben eigenaar van Momflow HypnoBirthing & Coaching, waarmee ik me volledig richt op aanstaande ouders en moeders van jonge kinderen.

Nadat ik zelf 2 prachtige zwangerschappen en geboortes heb meegemaakt door gebruik te maken van HypnoBirthing technieken, ben ik zo enthousiast geworden over HypnoBirthing als manier om je kindje ontspannen en vol vertrouwen geboren te laten worden dat ik zelf de docentenopleiding ben gaan volgen. Ik vind het heel mooi dat ik daardoor andere ouders kan helpen voorbereiden op de geboorte en hun nieuwe rol als papa of mama en dat er daardoor veel mooie, lieve baby’s ontspannen ter wereld mogen komen.

Daarnaast heb ik een coachopleiding gevolgd, waardoor je ook terecht kunt voor zwangerschapscoaching (of individuele zwangerschapsbegeleiding). Omdat ik zelf heb ervaren hoe moeilijk het kan zijn om rust en balans te blijven ervaren als je (net) moeder bent, bied ik daarnaast ook cursussen en mamacoaching aan om jonge moeders te helpen met het vinden van rust, balans en ontspanning in de eerste jaren van het moederschap.

Hebben jullie interesse in het volgen van een HypnoBirthing cursus bij Momflow? Neem een kijkje op mijn website of neem contact met me op. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Groeten, Sabine

Extra: Zwangerschapscoaching (individuele zwangerschapsbegeleiding), Mamacoaching, Mamacursussen

Regio: Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Utrecht, Woerden

Contactgegevens:

Momflow HypnoBirthing & Coaching

Sabine Stroeken-Visser

T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl

I: www.momflow.nl