Rose le Conge Kleyn

HypnoBirthing® Docent

Als sensitief persoon voel ik haarfijn aan wat mensen nodig hebben en hoe ik in kan springen op hun behoefte. Mijn dierbaren omschrijven mij als zorgzaam persoon die goed kan luisteren en mijn 2 kinderen omschrijven mij als lieve mama die hard kan lachen.

 

Met mijn bedrijf – Mama Nature (www.mamanature.nl) – ga ik uit van de kracht van de natuur; ontspannen en stressvrij bevallen d.m.v. Hypnobirthing cursussen en helende Postpartum behandeling die het fysieke en emotionele herstel van de moeder op een natuurlijke manier ondersteunen. Ik heb hierin een Holistische aanpak waarbij ik kijk naar lichaam en geest en hoe je deze voor je kunt laten werken als individu en als team.

De cursus Hypnobirthing geef ik met gevoel, liefde en aandacht. Ik ga persoonsgebonden te werk, omdat ieder persoon dan wel geboorteproces uniek is.

Bij mijn postpartum behandelingen vind het belangrijk dat de moeder zich veilig voelt, waardoor ze zich kan ontspannen en waardoor ik met liefdevolle zorg en aandacht heling kan inzetten op een diepere laag.

Ik zie mijn werk, dat ik inmiddels 3 jaar doe, echt als mijn passie. Ik krijg dan ook vaak van mijn cursisten of pas bevallen mama’s te horen dat ze echt zien dat ik iets doe waar ik volledig achter sta.

Liefs, 


Rose le Conge Kleyn

Founder Mama Nature
M: +31611299155 | E: info@mamanature.nl

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.