Rachel Morrien

Ik ben Rachel Morrien, geboren en getogen in Velsen en sinds enige jaren woon ik echt in het centrum tussen Velsen en Haarlem in. Ik heb er daarom voor gekozen dat mijn werkgebied Velsen en Haarlem betreft.
Ik heb 1 zoontje, samen met mijn vriend en we hebben een hond. Super gezellig dus. Ik heb tijdens mijn zwangerschap een pilatescursus gedaan en zwangerschapshaptonomie. Ik ben zelf veel bezig met Yoga, pilates en dansen, dus deze combinatie leek mij een goede voorbereiding op de geboorte van onze zoon.
Toch had ik na de geboorte van onze zoon het gevoel dat het anders had gemoeten. Ik moest van alles doen tijdens het baren, maar het voelde helemaal niet goed, tegennatuurlijk en dat kon ik niet plaatsen. Na veel lezen op internet ben ik terecht gekomen bij de cursussen HypnoBirthing en na het lezen van ervaringen van vrouwen en het horen van ervaringen van vrouwen uit mijn omgeving, heb ik mij opgegeven voor de opleiding tot HypnoBirthing docente, bij Enjoy HypnoBirthing, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging HypnoBirthing. Alles viel op zijn plek. Ik was ervan overtuigd en na de opleiding nog meer van overtuigd dat vrouwen vanuit hun natuur weten hoe ze moeten baren, maar dat een beetje vergeten zijn. Dit grote nieuws wilde ik delen met zwangere vrouwen. Door de zwangerschapscursus Hypnobirthing te doen kom je weer terug bij jouw eigen natuur. Ik hoop je te zien bij mij op de cursus In Haarlem of Velsen om meer te leren over HypnoBirthing. 
www.zoetegeboorte.nl en https://www.facebook.com/zoetegeboorte.nl/
Info@zoetegeboorte.nl