Nina Lenaerts

HypnoBirthing® Docent

Mijn naam is Nina en ik ben 33 jaar oud, mama van twee lieve jongens Maxim (2016) en Aimé (2020), verliefd-verloofd met Thomas, sensitief, vrolijk en goedlachs.

Het moederschap en de daarbij horende zwangerschappen en geboortes brachten mij als vrouw volledig opnieuw in connectie met mijn eigen natuur en mijn intuïtie. Een eerste eerder traumatische geboorte met keizersnede in 2016 werd gevolgd door een ware “awakening” als moeder. Hierdoor kon ik het vertrouwen in mezelf en mijn innerlijke weten weer terugvinden.

In 2020 kwam HypnoBirthing® voor het eerst op mijn pad en slaagde ik erin mijn diepe wens om mijn tweede zoon op natuurlijke wijze te baren, te realiseren. Een levensveranderende prachtige succeservaring die me mijn eigen kracht deed terugnemen en het verleden heelde.

Nu wil ik als certified HypnoBirthing® docent ouders in spe tijdens de cursus “Geboren om te Baren” informeren, kennis aanreiken, inzichten meegeven, mooie geboortes tonen, overladen met positieve waarheden… waardoor zij zélf connectie gaan maken met die stem vanbinnen, hun buikgevoel, de eigen intuïtie.

Zo hoop ik iets bij te dragen aan mooie, krachtige, memorabele, positieve en verbindende geboortes… Een prachtig geboortegeschenk voor zowel ouders als baby…

– naam: Geboren om te Baren
– email: nina@geborenomtebaren.be
– website: geborenomtebaren.be
– instagram: geboren_om_te_baren
– facebook: Geboren om te Baren

GSM: +32468141514

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.