Nienke van der Vegte

HypnoBirthing® Docent

Mijn naam is Nienke van der Vegte. Ik woon in hartje Zwolle samen met mijn lieve man Jarno en 3 prachtig mooie dochters. 

Amélie van 9 jaar en tweeling Roos en Juliët van bijna 7 jaar. In het dagelijks leven geef ikzwangerschapscursussen in Zwolle. Verder ben ik ook werkzaam als zangeres, omdat muziek ook een belangrijk deel van mijn leven is.

Naast de muziek heb ik al jarenlang een passie voor alles wat met zwangerschap en geboortes te maken heeft. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om ontspannen en vol vertrouwen de geboorte van je kindje tegemoet te zien. Tijdens mijn zwangerschap van Amélie volgde ik samen met Jarno decursus HypnoBirthing en na mijn eerste ervaring met degeboorte van Améliewas ik helemaal onder de indruk van wat een oerkracht ik op dat moment had en waar het mijn lichaam op dat moment toe in staat was. Ik vond het prachtig!!

Helaas hoor ik van veel moeders om mij heen dat ze niet zo goed op de geboorte van hun baby’s terug kunnen kijken. Dat vind ik erg jammer, want het is zo’n belangrijk moment in je leven en het kan zo mooi zijn!

Dat is dan ook mijn doel als HypnoBirthingdocent: vrouwen leren op hun lijf te vertrouwen en daarbij angsten rondom de geboorte los te laten, zodat de geboorte een kalm en mooi moment in het leven wordt om positief op terug te kijken en dit alles samen met je partner, zodat hij ook echt je steun kan zijn en het een ervaring van jullie samen wordt!

Natuurlijk kunnen er ook omstandigheden zijn waardoor de geboorte van je kindje anders loopt dan verwacht. Zo is onze tweeling via een spoedkeizersnede 7 weken te vroeg geboren en ik weet dus uit ervaring dat het helemaal anders kan lopen. Ook daarbij is vrede over de (anders dan verwachte of gehoopte) afloop zo belangrijk.

Dit alles is dan ook de reden dat ik in september 2016 de training tot HypnoBirthing® Childbirth Educator heb gevolgd en in 2019 de training tot Spinning Babies Parent Educator. Ik help jullie graag om de geboorte van je kindje in vertrouwen tegemoet te zien.

info@peaceful-birth.nl

www.peaceful-birth.nl

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.