Nicoline Gordeau

HypnoBirthing® Docent

Mijn naam is Nicoline, moeder van twee zoontjes, vrouw van Bart en al jaren werk ik met zwangeren en mama’s in en om Amersfoort. Als HypnoBirthing® docent bereid ik jou en je geboortepartner voor op de geboorte van je baby(‘s). We gaan samen op reis en gaandeweg groeit je vertrouwen in het natuurlijke proces dat geboorte geven is.
Een van de onderdelen van de cursus is dat naast de mentale voorbereiding ook fysieke voorbereiding belangrijk is om de baring vol vertrouwen in te kunnen gaan. HypnoBirthing Amersfoort is onderdeel van Yoga Mama en je kunt bij mij direct aan de slag met zwangerschapsyoga om ook tijdens die les bezig te zijn met ontspanning en om de ademoefeningen te blijven oefenen. Zo heb je bij mij een compleet pakket van ontspanning tijdens de zwangerschap en in de voorbereiding op de geboorte van je kindje(s) zodat je die vol vertrouwen tegemoet gaat.
De HypnoBirthing groepscursussen worden in Amersfoort gegeven in het Nederlands óf Engels en de cursus kan ook privé gevolgd worden.
Extra:
– Geboorte doula, support tijdens de baring
– Rebozo massages
– Zwangerschapsyoga
– Postpartum yoga
Ik kijk er naar uit om mee te gaan op jouw geboortereis!
Liefs,
Nicoline
HypnoBirthing Amersfoort
instagram: @yogamama_doula_hypnobirthing
Tel: 0628109558

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.