Nelleke van Dulken – van Kempen

HypnoBirthing® Docent

Fijn dat je  tijd neemt om jezelf voor te bereiden op de geboorte van jouw kindje! Je bent van harte welkom bij een van mijn HypnoBirthing cursussen – ook als single! Ik ben Nelleke, getrouwd met Ivo en moeder van 3 energieke jongens! Met nog een hond en twee katten erbij is het vaak een gezellige chaos bij ons thuis. Mijn massagepraktijk is gevestigd in het bosrijke Heveadorp – vlakbij Arnhem – en de groepscursussen geef ik in Oosterbeek. 
In de cursus staan ontspanning en verbinding met jezelf, de baby & de geboortepartner centraal. De adem- en ontspanningsoefeningen spelen een essentiële rol, omdat zij de sleutel zijn voor jouw rust en welzijn tijdens de zwangerschap, de geboortereis en jullie leven samen. HypnoBirthing biedt nuttige kennis en prachtige handvatten voor focus op wat jij wilt voor de geboorte van jouw kindje.
Daarnaast ben je van harte welkom op de massagetafel én de yogamat: van zwangerschapsmassages, kraamtijdbehandelingen en babymassage tot zwangerschapsyoga, postnatale yoga, hormoonyoga en rituelen. Daarnaast biedt zij ook 1-op-1 coaching als geboortetrauma consulente en doula in de periode vóór, tijdens en na de zwangerschap. Lief Yoga & Massage is ook aangesloten bij Yoga Vereniging Nederland en Postpartum Massages Nederland.
Contact met Nelleke
telefoon: 0614898125
e-mail: nelleke@liefyoga.nl
website: www.liefyoga.nl 

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.