Maria Postma

HypnoBirthing® Docent

Mijn naam is Maria Postma, oprichtster van de Geboortestudio, getrouwd, moeder van mijn 3 favoriete kinderen en fysiotherapeut.
Begin 2015 heb ik De Geboortestudio opgericht. Na het lezen van het boek HypoBirthing, geschreven door Marie Mongan dacht ik: “Dit zouden alle vrouwen moeten weten!” Ik heb de opleiding tot HypnoBirthing docent in 2014 gevolgd bij Marie Mongan zelf!
Het vrouwenlichaam is ervoor gemaakt om een baby te dragen en te baren. Het is een natuurlijk proces! Wat kun je eraan doen om dit natuurlijke proces te ondersteunen en zoveel mogelijk te volgen? Ik wil vrouwen het vertrouwen in hun lichaam en baby laten ervaren en bijdragen aan een geboorte ervaring om met trots en een goed gevoel op terug te kijken.
Het afgelopen jaar heb ik tientallen stellen mogen verwelkomen in de cursus. Wat geweldig om de geboorteberichtjes te ontvangen en de ervaringen terug te horen!
In november 2015 is onze eigen HypnoBirthing baby geboren. Na een hele fijne zwangerschap mochten we, na een droombevalling onze zoon verwelkomen. Ik heb aan den lijve ondervonden wat HypnoBirthing kan doen tijdens de geboorte! Ik wist wat er zou gaan gebeuren en ik wist hoe ik me kon ontspannen.De ondersteuning van mijn man was geweldig, hij was er helemaal voor mij! Hierdoor kon ik me helemaal overgeven aan het geboorteproces, wat een oerkracht! Ik kijk met een blij en trots gevoel terug op de geboorte van onze zoon. Dit gun ik iedere vrouw!
 

Contact:

Website: www.degeboortestudio.nl
Email: info@degeboortestudio.nl
Telefoon: 06-10738495

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.