Linda Tolk

HypnoBirthing® Docent

Mijn naam is Linda en ik ben geboortecoach in&om Alkmaar en moeder van 2 jongens. De komst van mijn oudste zoon was het startschot voor mijn fascinatie rond zwangerschap en geboorte. En bij de geboortes van mijn beide kinderen heb ik zelf ook veel gehad aan HypnoBirthing®.
Het mooie van HypnoBirthing vind ik dat in de cursus zowel de meer praktische tools zoals adem en fysiologie van bevallen aan bod komen. Maar ook de meer mentale voorbereiding met mindset, ontspanningsoefeningen en eigenaarschap. En dat er aandacht is voor de baby en hoe je hem/haar een goede start kunt geven.
Ik ben ervan overtuigd dat je zelf de regie in handen kunt houden bij je bevalling. Dat je daarbij in je kracht staat en vertrouwen hebt in jezelf en je lichaam. HypnoBirthing helpt om de controle vanuit het hoofd los te laten. En leert je om vanuit ontspanning in je lijf te duiken. Dit is wat ik jullie in de cursus graag mee wil geven, zodat je uitkijkt naar de komst van jullie kindje.
“We don’t teach them… but help them become aware how magical they are.”
Deze quote van Marie Mongan, founder van HypnoBirthing, omvat wat mij als geboortecoach drijft. Ik gun iedereen een prachtige, magische geboorte ervaring. En doe niets liever dan jou bijstaan in de life-changing, unieke gebeurtenis dat het krijgen van een baby – jullie baby – is.
Wil je meer weten over mijn HypnoBirthing cursussen en doula ondersteuning? Bezoek dan mijn website of neem een kijkje op mijn social media.
Lieve groet, Linda
www.lindatolk.nl
www.instagram.com/lindatolk_geboortecoach | www.facebook.com/lindatolkgeboortecoach
hallo@lindatolk.nl
0615084010
 

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.