Linda Rennen

HypnoBirthing® Docent

Welkom bij LaVie HypnoBirthing. Mijn naam is Linda Rennen. In 2023 starten er nieuwe groepscursussen HypnoBirthing in Breda. Individuele cursussen bied ik door de hele regio West-Brabant en Drechtsteden bij je thuis.

Als kind keek ik naar films en series en als het een geboorte betrof? Dan zag ik vrouwen al krijsend, bezweet en vloekend met hun benen in van die stijgbeugels hangen. Of altijd met spoed afgevoerd worden naar de operatiezaal. En dacht met schrik “Is dit mijn voorland?”. En de partner werd naar buiten gestuurd om nerveus gaten in het tapijt te slijten. Het klopte voor mijn gevoel van geen kanten!

Toen maakte ik kennis met HypnoBirthing. Een cursus die er vanuit gaat dat zwangerschap en geboorte een natuurlijk proces zijn. Een cursus die gelooft in de kracht van een bewuste ervaring. De cursus zit vol met eye-openers, logica en handvaten. Ouders die de cursus volgen voelen zich ontspannen en voorbereid. De (geboorte)partner heeft een volwaardige plek. Ook zijn er minder vaak medische ingrepen nodig. Baby’s acclimatiseren sneller en zijn rustiger na de geboorte. En die zachte landing, maakt een verschil voor de rest van het leven. Niet alleen voor de baby, ook voor de ouders.

Na de cursus voel je het: You got this!

Liefs,
Linda

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.