Katrien Vanderstuijf

HypnoBirthing® Docent

Ik ben Katrien en woon samen met mijn partner in het dorpje Melsele, nabij Antwerpen.

Wanneer ik niet bezig ben met doula-zijn, HypnoBirthing® les geven of werken in de bibliotheek, hou ik me graag bezig met boeken lezen, films kijken, de wereld rondreizen met mijn rugzak, yoga, en tijd doorbrengen met mijn familie en vriend(inn)en.

Ik hou van ‘slow living’ en de dingen zo bewust en natuurlijk mogelijk doen.

Ik ben extreem vroeg geboren in een ziekenhuis in Antwerpen, 3 maand eerder dan verwacht. Meteen na mijn geboorte werd ik gescheiden van mijn ouders, naar het universitair ziekenhuis overgebracht waar ik eerst een paar weken op de intensive care heb gelegen, en daarna nog 10 weken in een couveuse heb doorgebracht.

Ik heb alle medische zorg gekregen, maar miste verbinding. Liefde. Geborgenheid. Veiligheid. Hechting. Deze start heeft mij gevormd. Door schade en schande ben ik erachter gekomen dat dat initiële gebrek aan liefde, geborgenheid, veiligheid en hechting eerst moest worden hersteld om me heel te voelen en me te kunnen hechten aan een ander. Dat wat je hebt gemist bij de geboorte, zo is inmiddels wetenschappelijk onderzocht, werkt immers door en heeft invloed op je verdere leven.

Ik heb hier hard aan gewerkt en ondertussen kan ik zeggen dat het goed met me gaat. Ik heb een leuke, lieve man ontmoet met wie ik mijn leven wil delen en een toffe job gevonden. Ik voel me goed in m’n vel.

Maar toch er miste er nog iets. Ik voel vanbinnen een enorme drive om mensen te steunen op weg naar de geboorte van hun kind, op emotioneel, spiritueel en fysiek vlak. Gewoon omdat ik jullie gun wat mijn ouders & ik niet hebben gehad.  Dus heb ik gehoor gegeven aan m’n buikgevoel, ben de opleiding tot doula gestart en een jaartje later ook tot HypnoBirthing® docent.

We leven in een tijd waarin zwangerschap en geboorte te vaak als een medische aangelegenheid wordt gezien, en er nood is aan zachtheid, verbinding, geborgenheid, en liefde. Véél liefde. Ik geef jullie graag het geduld en vertrouwen in jezelf, je lichaam, en je kindje, dat het kan omdat de natuur het zo bedoeld heeft.

 

Als doula en HypnoBirthing® docent zal ik er alles aan doen opdat jullie je bewust zijn van het onmetelijke belang van een goede start.

Je hebt daar zelf zo fantastisch veel invloed op. Een mooie start is immers een voorsprong in het leven!

Je kan bij mij terecht voor HypnoBirthing® cursussen (zowel privé als in groep), doula ondersteuning en babymassage.

Neem gerust een kijkje op mijn website www.katrienenpure.be , of stuur me een mail via info@katrienenpure.be, of via mijn telefoon 0032/485 52 14 81.

Tot gauw!

Liefs,

Katrien

www.katrienenpure.be

Jan bekenshoek 30

B-9120 Melsele

 +32 485 52 14 81

info@katrienenpure.be

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.