Kalinka van Vehmendahl

Kalinka Van Vehmendahl

Al sinds 2013 geeft Kalinka de cursus HypnoBirthing met erg veel plezier in Almere en omstreken. Naast het geven van deze allroundcursus is Kalinka ook werkzaam als verloskundige in de regio Almere en Amsterdam. Doordat zij  haar actuele verloskundige kennis kan combineren met alle mooie aspecten van de cursus HypnoBirthing zelf, is de cursus daardoor van kwalitatief hoog niveau.

Kalinka gelooft in de kracht van een goede begeleiding gecombineerd met aanvullende ondersteuning en informatievoorziening naar wens én op maat. Haar doel is altijd het empoweren van aanstaande ouders zodat ze zelf krachtige keuzes kunnen maken. Cursusleidster zijn van de cursus HypnoBirthing past daarom perfect bij haar.

In het najaar van 2018 heeft zij haar bedrijf Birth and Beyond opgericht. Op de site www.birthandbeyond.nl vind je fijne professionals met diensten en/of cursussen die bijdragen aan een gezonde fijne zwangerschap, bevalling, kraamtijd, babytijd en ouderschap. Birth and Beyond staat voor kwaliteit en werkt daarom alleen samen met professionals met érkende diploma’s én aantoonbare ervaring met zwangeren en baby’s.

Contact:

Website: https://www.birthandbeyond.nl/

e-mail: info@birthandbeyond.nl