Julia Putman

HypnoBirthing® Docent

Hoi, ik ben Julia, sinds 2018 ben ik werkzaam in de geboortezorg. Ik deed eerst heel ander werk, maar door de geboorte van mijn fantastische zoon Nathan, merkte ik dat bij het stuk zwangerschap, geboorte en postpartum mijn interesse lag. Het is waarschijnlijk een van de mooiste, maar ook meest intense periodes in je leven. Tijdens mijn eigen zwangerschap, merkte ik hoeveel er op je af komt. Maar ook wat een diepgaand transformatieproces je als vrouw doormaakt tijdens je zwangerschap, bevalling en als nieuwe mama. Ik ging opzoek naar een cursus die bij mijn overtuigingen past. Toen ik over HypnoBirthing® las, was ik gelijk enthousiast. En heb ik de cursus zelf gevolgd als cursist.

Deze cursus past bij mijn overtuiging dat een zwangerschap en geboorte een hele mooie en bekrachtende ervaring kan zijn. Nadat ik de cursus afgerond had dacht ik WAUW dit moet toch iedereen weten, dit wil ik delen! Hoewel mijn eigen bevalling heel anders liep dan dat ik graag had gewild. Mijn zoontje werd namelijk onverwachts geboren met 34 weken. Heb ik wel heel veel aan de HypnoBirthing technieken gehad. Ook was de kraamperiode anders dan ‘normaal’ en brachten we de eerste tijd in het ziekenhuis door. En kreeg ik door onze privé situatie, alles rondom de geboorte en een ‘huil’ baby, waarbij ik toen niet wist wat ik nu weet, een postpartum depressie. Hierdoor weet ik hoe intens die eerste periode kan zijn en hoe weinig kennis er eigenlijk is.
Ik wist, dit moet anders!

Vanuit daar ben ik verschillende opleidingen en cursussen gaan volgen. Beginnend met de opleiding als HypnoBirthing® docent. Omdat ik ontzettend achter deze filosofie sta.

Mijn missie is dat alle vrouwen ontzettend gaan uitkijken naar de geboorte. En alle vertrouwen in zichzelf hebben, zodat alle baby’s in een rustige, vreugdevolle omgeving geboren mogen worden. En jij de kracht en het vertrouwen voelt om je eigen weg te bewandelen in het ouderschap. Want een liefdevolle, stressvrije start werkt een heel leven door!

Liefs,

Julia

Cortenbachstraat 70, Helmond

0657482572

Docent HypnoBirthing, Doula, massages, coaching, postpartum, baby, bevalbaden, webshop

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.