Julia Putman

HypnoBirthing® Docent

Hoi, mijn naam is Julia. Samen met Leon heb ik een fantastische zoon, Nathan. Ik heb altijd een grote interesse in zwangerschap en geboorte gehad, het is waarschijnlijk een van de mooiste periodes in je leven! Helaas leren we tegenwoordig door verhalen van anderen en via de (social)media dat een bevalling moeilijk en pijnlijk is. Hierdoor denken we bewust en vooral op onbewust niveau dat dit zo hoort te gaan. De uitkomst kun je natuurlijk wel raden. Tijdens mijn zwangerschap ging ik op zoek naar een cursus die bij mijn overtuigingen past dat een geboorte iets heel moois kan zijn. Toen ik over HypnoBirthing® las, was ik gelijk enthousiast.
Deze cursus past bij mijn overtuiging dat een zwangerschap en geboorte een hele mooie, prettige ervaring kan zijn. Nadat ik de cursus afgerond had, dacht ik WAUW dit moet toch iedereen weten, dit wil ik delen!
Daarna heb ik de officiële opleiding tot HypnoBirthing® docente gevolgd en met succes afgerond. Met heel veel liefde en plezier geef ik nu deze cursus in Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant zowel in groepsverband als privé. Mijn missie is namelijk dat alle vrouwen ontzettend gaan uitkijken naar de geboorte. En alle vertrouwen in zichzelf hebben, zodat alle baby’s in een rustige, vreugdevolle omgeving geboren mogen worden. Want een liefdevolle, stressvrije start werkt een heel leven door!
Extra: Baby Yoga
Regio: Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant

Contact:

website: www.joyfulbirthenbabies.nl

Email: info@joyfulbirthenbabies.nl

Tel: 06-37192957

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.