Joukje de Jong

HypnoBirthing® Docent

Mijn naam is Joukje de Jong (1979) – pedagoog en onderwijskundige – en sinds 2018 gecertificeerd HypnoBirthing® practitioner en oprichtster van Praktijk voor HypnoBirthing Heerenveen e.o.
Vanuit mijn achtergrond als pedagoog / opvoedkundige en door de geboortes van mijn beide dochters is mijn passie voor zwangerschap, geboorte en (prenataal) ouderschap ontstaan. Veilige hechting is een thema dat hier onlosmakelijk mee samenhangt, en is een van de belangrijkste missies van mijn werk. Hechting is de duurzame affectieve relatie tussen een kind en zijn ouders/verzorgers, en begint al in de zwangerschap en zet zich voort zodra een baby geboren is; de zogenaamde eerste 1000 dagen van een kind (vanaf de bevruchting tot zijn tweede verjaardag). Deze zijn cruciaal voor zijn/haar ontwikkeling. Het is mijn missie om baby’s al vanaf de zwangerschap en de geboorte een mooie, ontspannen en liefdevolle start te geven en daarmee een positieve basis te leggen aan de hechtingsrelatie met hun ouders/verzorgers. De HypnoBirthing® filosofie biedt hiervoor krachtige handvatten en daar neem ik jullie graag in mee.
Naast de cursussen HypnoBirthing® kun je binnenkort ook bij mijn praktijk terecht voor (niet medische) coaching, begeleiding & advies rondom zwangerschap, geboorte en ouderschap.
Werkgebied: Heerenveen en wijde omstreken
Website: https://www.praktijkvoorhypnobirthingheerenveen.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/praktijkvoorhypnobirthingheerenveen/
Contact: info@praktijkvoorhypnobirthingheerenveen.nl

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.