Jessica Zijlema

HypnoBirthing® Docent

Leuk om (digitaal) kennis te maken! Mijn naam is Jessica Zijlema. Ik woon samen met mijn dochter Sarah in Zoelen (een dorpje vlak naast Tiel). Vanuit mijn bedrijf Essential Health bied ik in de Betuwe de cursus HypnoBirthing® aan, zowel in groepsverband als individueel.
Sinds 2007 werk ik al als Yoga- en Pilatesdocent en Masseur. Tijdens mijn zwangerschap en bevalling heb ik enorm veel gehad aan de ontspannings- beweeg- en ademhalingstechnieken die ik daaruit kende, en ik had daardoor een prachtige, bijzondere en snelle bevalling. Dit wilde ik graag delen met andere (aanstaande) mama’s! Daarom ben ik na de geboorte van onze dochter gestart met het geven van zwangerschapsyoga lessen en zwangerschapsmassages.
Toen een paar jaar later HypnoBirthing op mijn pad kwam, was de cirkel voor mij echt rond. Wat je leert tijdens de cursus is iets wat ik iedere aanstaande ouder gun! Het leert je nog meer om ontspannen en kalmer te blijven tijdens de bevalling, waardoor de bevalling voorspoediger en comfortabeler zal verlopen. En het geeft je als aanstaande ouder de tools en het vertrouwen om vanuit je eigen kracht je voor te bereiden op een prachtige, ontspannen en mooie komst van je kindje!
En dat is precies wat ik jou/jullie hoop mee te geven in de cursus! Ik gun het je om de geboorte van je kindje in ontspanning en harmonie te kunnen ervaren.
Naast HypnoBirthing kun je bij ons in de studio terecht voor nog veel meer als (aanstaande) ouder, ook samen met je baby of kind:

  • ZwangerschapsYoga
  • ZwangerschapsPilates
  • ZwangerschapsMassage
  • Cursus Voorbereiden op de Bevalling
  • Mama & Baby Yoga en Pilates
  • Babymassage
  • Workshops Baby- & Kindergebaren
  • Yoga met je Kind

Website: www.essential-health.nl
Email: jessica@essential-health.nl
Telefoon: 06-345 79 773
Facebook: https://www.facebook.com/EssentialHealthTiel/
Regio: Tiel en Geldermalsen (De Betuwe, Gelderland)

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.