Ilse Duchatteau

Mijn naam is Ilse Duchatteau. Ik woon samen met mijn man Martijn en onze 2 prachtige dochters Juliette en Livia in Heiloo. Mijn praktijk aan huis heet Geboortepraktijk Puur. Ik bied de cursus HypnoBirthing® aan in groepsverband en individueel en daarnaast kunnen vrouwen bij mij terecht voor een massage zowel in als na de zwangerschap.
Mijn eerste zwangerschap en bevalling heb ik als vrij heftig ervaren. Toen ik zwanger was van mijn tweede dochter wist ik één ding heel zeker: ik wil het dit keer anders.
Mijn zoektocht naar goede zwangerschapsbegeleiding leidde me naar de cursus HypnoBirthing®. Een prachtige, rustige en liefdevolle geboorte volgde en zo is mijn jongste dochter in een oase van rust ter wereld gekomen. Mijn man en ik waren volledig overdonderd door deze prachtige geboorte ervaring.
In het kader van mijn studie verpleegkunde heb ik 1,5 jaar op het verloscentrum van het AMC gewerkt. Daarna ben ik gaan werken als jeugdverpleegkundige in de preventieve gezondheidszorg en zodoende kwam ik veel bij mensen thuis om kennis te maken met het gezin en de pasgeboren baby.
Bij deze kennismaking vragen we ook altijd naar hoe mensen de bevalling hebben ervaren en te vaak hoorde ik geen fijne verhalen. Regelmatig dacht ik: “Jeetje, hadden jullie maar de cursus HypnoBirthing® gedaan. Misschien was jullie ervaring dan nu wel anders geweest”.
Ik heb de opleiding tot docent HypnoBirthing® gevolgd omdat ik het als mijn doel en missie zie om andere stellen te helpen om zich voor te bereiden op een rustige en ontspannen bevalling. Ik gun het ieder stel echt zo om de geboorte van hun eigen kindje in ontspanning en harmonie te kunnen ervaren.
Het is een groot voorrecht om mensen te mogen vertellen over deze prachtige methode. Als ouders na het volgen van de cursus terug kunnen kijken op een mooie geboorte ervaring van hun kindje dan heb ik mijn doel bereikt!
Je kunt mij vinden op www.geboortepraktijkpuur.nl  of bereiken via de email info@geboortepraktijkpuur.nl of telefonisch op +31(0)6- 382 297 69
Op facebook ben ik te vinden op @geboortepraktijkpuur