Hester Loerakker-Kamphorst

HypnoBirthing® Docent

Het is mijn mission statement dat zoveel mogelijk vrouwen op de meest mooie en comfortabele wijze het leven door mogen geven met waardevolle ondersteuning van hun partner, zodat hun baby’s op de meest veilige en zachte manier geboren kunnen worden.
Mijn naam is Hester en ik ben een denker. Ik houd graag de controle en bereid alles wat ik doe zo goed mogelijk voor. Na de geboorte van mijn dochters was ik een tijd lang verbaasd zonder dit veel uit te spreken.

Hoe kon het dat ik een aantal dingen gemist had in de voorbereiding op hun geboorte? Best grote dingen eigenlijk, vooral een persoonlijke voorbereiding op psychologisch vlak: over de mooiheid van de geboorte én de impact van deze gebeurtenis. Ik had het gevoel dat de voorbereiding zorgvuldiger, uitgebreider, mooier en beter kon. De voorbereiding die ik deed, was het beste wat ik op dat moment kon doen en waarvan ik veel leerde. Maar toch.
Want hoe kon het dat ik niets wist over de belangrijke invloed van mijn eigen overtuiging ten aanzien van de geboorte? Hoe kon het dat ik niet in beeld had wat de exacte werking van de baarmoeder is? Als introvert sprak ik hier niet veel over, maar bleef zoeken. Toen iemand mij attent maakte op HypnoBirthing, begreep ik opeens dat HypnoBirthing voor mij het ontbrekende puzzelstukje was. Wat ik gemist heb bij de voorbereiding op de geboorte van mijn dochters bleek bij een cursus HypnoBirthing wél aan de orde te komen.
Om deze reden besloot ik dat ik graag wil werken als HypnoBirthing® Docent (regio Amersfoort) om deze methode van persoonlijke en complete voorbereiding door te kunnen geven aan zoveel mogelijk andere ouders, zodat zíj de geboorte van hun kindje ontspannen en in vertrouwen tegemoet kunnen zien en de geboorte vooral als een viering van het leven kunnen zien.
Mijn bedrijf heet Maximaal Geluk en die naam staat voor mij voor het gouden uur na de geboorte: de ontmoeting met je kindje.
Welkom!

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.