Ellen van Deursen

HypnoBirthing® Docent

Ik ben Ellen en ik werk als GeboorteCoach in Naarden-Bussum.
Als klein meisje was ik al gefascineerd door alles rondom zwangerschap & geboorte, maar ik belandde in het basisonderwijs waar ik ruim 20 jaar met veel plezier heb gewerkt als intern begeleider en coach. 
Toch is mijn fascinatie voor zwangerschap en geboorte altijd gebleven en heeft het sinds een paar jaar echt mijn volle aandacht! Er is niets zo magisch voor mij als de ontwikkeling van een kindje in een moederbuik. En de transformatie van vrouw naar (opnieuw) moeder.
 
Toch hoor ik veel spanning en angst om me heen rondom ‘geboorte’ en zie ik wat het effect hiervan is op zowel de zwangerschap als de geboorte. Ontspanning, vertrouwen en verbinding zijn voor mij essentieel om je hieraan over te kunnen geven en zo mee te kunnen bewegen met álle wendingen die de geboorte met zich meebrengt. Door te verzachten, aandacht in het hier en nu, de wijsheid van je lichaam te volgen, in contact te komen met je innerlijke kracht, kun je je overgeven aan je intuïtie en moederinstinct. Dit is waardevol voor jouw als zwangere vrouw, maar ook voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.
Héél graag wil ik met HypnoBirthing® een positieve bijdrage leveren aan de geboortezorg vanuit mijn kennis, ervaring en passie voor zwangerschap en geboorte.
Meer weten? Neem dan gerust een kijkje op mijn website of Insta
Instagram: @ellen.van.deursen
Email: ellen.vandeursen@gmail.com
Tel: 06 50521612

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.