Eline Heslenfeld

HypnoBirthing® Docent

Ik ben Eline Heslenfeld. Afgestudeerd als vroedvrouw in 2010, werk ik 14 jaar in het ziekenhuis van Moeskroen, op de dienst materniteit-verloskwartier-neonatologie.

Wat ik het liefst doe, is een mama in arbeid volgen die vertrouwen heeft in haar lichaam, die weet wat ze wilt, die helemaal kan opgaan in zichzelf. Ik merk dat veel koppels onbereid beginnen aan hun arbeid, dat ze daarna spijt hebben dat ze zich niet hebben voorbereid. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de perfecte tool om koppels te begeleiden in hun wens naar een natuurlijke bevalling. Ik merkte heel snel dat HypnoBirthing heel goed aansloot naar hetgeen ik zocht. Het is ongelofelijk was deze cursus doet: de koppels nemen hun arbeid in handen, hebben vertrouwen in elkaar, de geboortepartner weet wat hij moet doen om de mama te helpen. De geboortepartner weet dat hij een belangrijke rol heeft. Ook bij de baby merk ik dat HypnoBirthing een verschil maakt: niet enkel bij de bevalling, maar ook daarna zie ik dat de baby’s rustig zijn, ze hebben geen stress ervaren tijdens de bevalling.

Kortom: ik raad het aan iedereen aan. Het is een prachtig geschenk voor zowel de mama, de geboortepartner als voor de baby.

Emailadres: hypnomama@hotmail.com

Website: www.hypnomama.be

Telefoon: 0494/64 99 56

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.