Daisy Neven

HypnoBirthing® Docent

Ik ben Daisy, vrouw, dochter , zus, moeder,vriendin, meter, doula, coach, docente. Getrouwd met mijn liefdevolle man Frederick. Samen zijn we gezegend met 3 fantastische kinderen Fausto, Austin en Anna-belle

Al heel jong werd ik ook mama van een zieltje dat ik nooit heb kunnen omarmen en enkel mijn warmte en liefde voor korte tijd via  mijn lichaam heb kunnen geven. Ik hou van het leven in al zijn facetten en ben dankbaar voor alles wat het me tot op de dag van vandaag gebracht heeft. Ik hou van de natuur, de bomen, de bloemen van kruiden en hun magie van leven op het ritme van de maan van dansen, yoga en mediteren van boeken lezen en muziek van edelstenen en oude rituelen van engeltjes en het universum van mens en dier – groot & klein van munthee en chocolade.

Ik heb een holistische kijk en werk intuitief, alles is met elkaar verbonden , what you see is what you get. Ik volg (meestal) mijn hart want dat klopt, denk vooral in mogelijkheden ipv beperkingen en boven al geloof ik erin dat je je eigen geluk creëert van binnenin.

AHO!

https://www.daisyneven.be

Heb je een vraag?

 

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin je toeleeft naar de komst van jouw of jullie kindje.

Begrijpelijk dat je vooraf precies wil weten wat je kunt verwachten.

Vul daarom jouw gegevens in en stel je vraag. Binnen enkele werkdagen neemt één van onze docenten contact met je op.