Bianca Gerritsen

Ik ben Bianca Gerritsen en ben Geboorte healer en coach.

Ik ben HypnoBirthing® gaan geven omdat ik merkte dat wanneer een baby die zachte landing krijgt ze een veel fijnere en meer ontspannen start krijgen op de wereld. De problemen na de geboorte van huilen, krampjes, overstrekken zijn dan minder.

Ook de moeders en vaders zie ik sneller herstellen, omdat ze minder vermoeid zijn en een ervaring hebben waar ze met een fijn gevoel op terug kunnen kijken, hoe of waar de geboorte ook heeft plaatsgevonden.

Naast HypnoBirthing® ben ik er ook voor je om je te begeleiden in de zwangerschap én ben ik er voor je wanneer je baby niet lekker in het velletje zit, denk aan (veel) huilen, niet slapen, snel overprikkeld, overstrekken en ga zo maar door.

Als moeder van 6 kinderen heb ik verschillende ervaringen opgedaan tijdens mijn bevallingen. Van een spoedkeizersnede tot een geboorte waar ik zelf onze zoon kon aanpakken en het helemaal zelf mocht doen.

Met mijn rustige en krachtige aanpak biedt ik graag een veilige en welkome sfeer waarin alles mag zijn. Voel je welkom om contact met me op te nemen of om een gratis webinar bij me te volgen.

Warme groetjes Bianca

Contact:

Website: www.bianca-gerritsen.nl

Email: praktijk@bianca-gerritsen.nl

https://www.facebook.com/BiancaGerritsenPraktijk

Tel: 06-12463021