AnneMeijs Schuurman

Al jarenlang heb ik een praktijk voor hypnosetherapie en veranderkracht in Sneek: Centrum Proza. Ik heb dus veel ervaring met het begeleiden van mensen om angsten, stress, negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen los te laten. Maar ook om meer ontspanning, positieve energie en zelfvertrouwen te ontwikkelen.
 Mijn HypnoBirthing® docentpapieren heb ik behaald toen ik zwanger was van mijn dochter. Dit maakt dat ik het HypnoBirthing programma niet alleen uitermate goed ken, maar ook volledig heb doorleefd en aan den lijve heb ondervonden hoe effectief het werkt. Omdat het mijn tweede geboorte-ervaring was, kon ik de werking tevens toetsen aan de reguliere bevalling die ik eerder bij mijn zoon had ervaren. Wat een wereld van verschil!
 Omdat ‘maatwerk’ en ‘persoonlijke begeleiding’ belangrijke uitgangspunten voor mij zijn, bied ik HypnoBirthing alleen aan als privécursus. Zo wordt het traject compleet afgestemd op de wensen, behoeften en doelstellingen van de zwangere stellen die bij mij komen. Als docent deel ik met liefde de droom van Marie F. Mongan, grondlegger van HypnoBirthing, dat elke vrouw de vreugde zal kennen van een veilige, comfortabele en bevredigende geboorte voor haarzelf en haar baby.
 Ik hoop je van harte te ontmoeten bij Centrum Proza!
 AnneMeijs Schuurman, Sneek, Friesland
Proza centrum voor hypnose en veranderkracht (klik hier)